ONAFHANKELIJKE TOOL VOOR HET VINDEN VAN UW LUXE VRIJE KAVEL

Kavelvergelijker.nl stelt het op prijs dat u deze website bezoekt en gebruikt. Er is veel aandacht besteed aan de samenstelling van de informatie op deze website.

 

Aansprakelijkheid

Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Kavelvergelijker.nl behoudt zich het recht om op elk gewenst moment en zonder voorafgaande kennisgeving de inhoud van de site en de benodigde software te wijzigen, te actualiseren of aan te vullen. Kavelvergelijker.nl sluit aansprakelijkheid uit voor elke directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met:

- het gebruik van deze website;

- het gebruik van informatie van deze website.

 

Externe links 

Als deze site links naar externe websites bevat is Kavelvergelijker.nl niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites. Deze sites kennen een eigen disclaimer, waarnaar wij bij deze verwijzen.

 

Onjuistheden

Kavelvergelijker.nl stelt het op prijs als onjuistheden op de site worden gemeld. Deze kunnen net als suggesties voor verbetering en vragen over kavelvergelijker.nl worden doorgegeven door een mail te sturen naar contact@kavelvergelijker.nl. Daarvoor bij voorbaat onze hartelijke dank!