ONAFHANKELIJKE TOOL VOOR HET VINDEN VAN UW LUXE VRIJE KAVEL

 

VIND UW DROOMKAVEL

 

Met behulp van deze handige site vindt u de kavel die het best bij u past. U hoeft alleen maar een aantal vragen met criteria op het gebied van wonen én leven te beantwoorden. Zo komt u eenvoudig bij uw ideale woonlocatie.

 

Objectief en onafhankelijk

De vragen zijn samengesteld op basis van het marktonderzoek dat gehouden is door studenten van de opleiding Ruimtelijke Ordening en Planologie aan de Saxion Hogeschool Enschede. De onderzoeksresultaten dienen geen commerciële belangen en geven een objectief advies aan u als kavelzoeker.

 

Regio Noord Oost Nederland 

Het onderzoek is gehouden door acht projecten/objecten met vrije kavels in de regio Noord Oost Nederland naast elkaar te leggen. Onderzoeksvraag voor de studenten: Hoe kunnen we objectief kavels met elkaar vergelijken? Criteria voor de onderzochte projecten was dat ze in ieder geval kavels in de verkoop hebben van 1000m2 of meer, behoren tot de vrije sector en zich bevinden in de regio Noord Oost Nederland.

 

Uniek in Nederland

‘We kennen allemaal wel de Stemwijzer.nl, maar een beoordelingssite voor het vinden van je ideale woonplek bestond nog niet. Het unieke karakter maakte het dubbel zo uitdagend om aan dit onderzoek te werken’, aldus de begeleidend docent/onderzoeker van de Saxion Hogeschool.

 

Wat is de definitie van een kavel? Lees het hier >